Skip Navigation Links
За Нас
Промоција
Производи
Линкови
Продажни места
Галерија
Контакт
Попусти
 
Произведувачи
 
Производи
 
 Изберете јазик:
Chose language:
English
 
Каталози

HyperLink
ISS

HyperLink
Muscletech
   
 
ЗА НАС 

 
В.И.Н.Г ДОО – Скопје е прва фирма во Република Македонија која работи со увоз, дистрибуција и продажба на професионална и полупрофесионална фитнес опрема. Во продажниот асортиман се нуди и комплетна спортска исхрана како за професионална така и за рекреативна употреба.
Кога станува збор за квалитетна фитнес опрема и исхрана, В.И.Н.Г. ДОО – Скопје е овластен дистрибутер, увозник и партнер на следните реномирани фирми:

FINNLO – Домашна Фитнес Опрема
HAMMER – Домашна Фитнес Опрема 
MUSCLETECH од САД – Спортска исхрана
PITBULL од САД – Спортска облека
ISS-Research од САД – Спортска исхрана
TWINLAB – од САД – Спортска исхрана
NANOX – од Белгија – Спортска исхрана


Нашата опрема која ја презентираме на нашиот пазар е од повеќе наменски карактер, односно наменета е за:

• Фитнес центри,
• Хотели,
• Спортски клубови,
• Центри за рехабилитација,
• Домашна употреба
• Образовни спортски институции.  

В.И.Н.Г. ДОО – Скопје не е само дистрибутер на спортска фитнес опрема, ние се трудиме да ви ги овозможиме комплетните продажни услуги, во текот и по продажбата. Нашите услуги ви стојат на располагање кога сакате да го опремите или дополните вашиот фитнес простор, да се запознаете или да ви препорачаме еден од најновите модели од разновидните линии кои ги нудиме во нашата програма. 

Карактеристиките на нашата продажна политика се:

• Широк асортиман на сите видови фитнес справи, соодветна опрема и спортска   исхрана
• Show room (изложбен салон),
• Континуирана и ефикасна испорака на нарачаната опрема,
• Експедитивност во сервисот,
• Помош при уредување на просторот наменет за фитнес,
• Иновативност во продажниот асортиман и презентација на новите производи.
АКТУЕЛНИ Производи
 Најава
Вашиот E-mail:
Лозинка
Prijava Најави се
Регистрацијан на нов корисник Регистрација на нов корисник

		          HyperLink


		          HyperLink


		          HyperLink


		          HyperLink


		          HyperLink